Dovanų rinkinį sudaro:
- Škotiškas viskis High Commissioner, 700 ml. Geriausių grūdų ir vieno salyklo mišinys,
distiliuotas „Loch Lomond“ gamykloje, užtikrina autentišką Škotiško
viskio skonį. Šiuo metu tai Nr.5 viskis Didžiojoje Britanijoje. Alk.
40%.
- Ruginės duonos krekeriai su kanapėmis, 70 g. Sudedamosios dalys: pilno grūdo rugių miltai, vanduo, kanapių dėklos 5%, cukrus, natūralus raugas, joduota druska, kmynai. 100 g maistinė ir energetinė vertė:
1387kJ/332kcal, riebalai 7,14g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,74g,
angliavandeniai 57,14 g, iš kurių cukrų 8,93g, skaidulinės medžiagos
11,67 g, baltymai 9,14g, druska 0,79 g. Laikymo sąlygos: +6 C iki + 23
C. Grynasis kiekis: 70 g. Pagaminta Lietuvoje
- Karamelizuotų svogūnų čatnis, 250g. Sudedamosios dalys: svogūnai (35%),
obuoliai (25%), cukrus, salyklo actas (iš Barley), datulės, vanduo, garstyčių
miltai, druska, čili milteliai. Alergenai, įskaitant grūdus, kuriuose yra
glitimo, sudėtyje yra paryškinti. Sudėtyje gali būti riešutų pėdsakų. Maistinė
ir energetinė 100g produkto vertė: 788 kJ (185 kcal), riebalai – 0,2 g, iš
kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,0 g, angliavandeniai – 46,6 g, iš kurių cukrų
– 45,6 g, baltymai – 1,0 g, druska – 0,2 g. Tinka vartoti prie mėsos kepsnių, hamburgerių, silkės,
sūrio. Laikymo ir vartojimo sąlygos: po atidarymo laikyti šaldytuve ir
suvartoti per 28 dienas. Gamintojas: Cartwright & Butler, Jungtinė Karalystė
- Artišokų, kietojo sūrio ir sezamo sėklų užtepėlė, 120 g. Sudedamosios dalys: konservuoti artišokai (druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis) 70%, rapsų aliejus, kietasis sūris 10% (pienas, druska, raugas (pienas), mikrobiologinis fermentas), sezamo sėklos 10%, česnakai, druska, baltieji pipirai. Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje. Atidarius laikyti šaltai ir suvartoti per 3 dienas. Pagaminta Lietuvoje. Konservuoti artišokai ES ir ne ES. Maistinė ir energetinė 100g produkto vertė: 1002 kJ (239 kcal), riebalai – 20,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,0 g, angliavandeniai – 9,0 g, iš kurių cukrų – 0,7 g, baltymai – 8,0 g, druska – 1,3 g.
- avies pieno pecorino sūris, 180 g. Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės ir avies PIENAS, džiovinti ir mali čili pipirai min. 1%, mikrobiologinis fermentas, druska, pieno fermentai. Alergenai sudėtyje paryškinti. 100 g maistingumo deklaracija: 1510 kJ/364kcal; riebalai – 31g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 21g, angliavandeniai – <0,5g, iš kurių cukrų – <0,5g, baltymai – 21g, druska – 1,2g. Gamintojas: Caseificio Nuovo, Italija.
- avies pieno pecorino sūris, 180 g. Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės ir avies PIENAS, juodieji pipirai min. 1%, mikrobiologinis fermentas, druska, pieno fermentai. Alergenai sudėtyje paryškinti. 100 g maistingumo deklaracija: 1519 kJ/367 kcal; riebalai – 31g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 21g, angliavandeniai – 0,7g, iš kurių cukrų – <0,5g, baltymai – 21g, druska – 1,2g. Gamintojas: Caseificio Nuovo, Italija.
- Triufelių rutuliukai, 70-74 g. Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas,
ryžių krakmolas, apelsinų pasta 5%: (apelsinų sultys, apelsinų ląstelės,
obuolių tyrė, cukrus, fruktozė, apelsinų aliejus), Cointreau (3%), grietinėlė, gliukozės sirupas, tirštiklis: guma arabų, spalva: E 172, emulsiklis: sojos lecitinas,
vanilės ekstraktas, natūralus skonis, glazūravimo priemonė: šelakas,
kokosų aliejus. Tamsus šokoladas: kietos kakavos: ne mažiau kaip 50%. Alerginai sudėtyje paryškinti. Gali būti žemės riešutų, vaisių lukštų ir pieno pėdsakų. Maistinė ir energetinė 100g produkto vertė:
1988 kJ (475 kcal), riebalai - 23,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 14,8 g, angliavandeniai - 59,4 g, iš kurių cukrų - 52,7 g,
skaidulinės medžiagos - 6,0 g, baltymai - 4,4 g, druska - 0,02g.
Juoda, aštuonkampė dėžė su kaspinu.
Pardavėjas: UAB “Gurmena”, A. Juozapavičiaus pr. 27-6, 45258 Kaunas