Išparduota
Dovanų rinkinį sudaro:
– Villa Conchi Cava Brut putojantis vynas, 750ml. Alk.%: 11,5 %.
Skonio natos:Stiklinė auksinė su žalsvais refleksais. Nosyje gaivus su
vaisių puokšte ir skrudintais aromatais. Skonis gaivus, šiltas ir
vaisinis. Finiše ilgaamžis. Vynuogių veislės: Chardonnay, Macabeo,
Xarel-lo, Parellada. Brandinimas: mažiausiai 12 mėnesių butelyje.
Rūgštingumas: 5,6 g/l. Likęs cukrus: 14 g/l. Užsegimas: kamštiena. Šis
putojantis vynas puikiai tinka kaip aperityvas arba su keptais
vėžiagyviais ir midijomis.
– Juodoji arbata, 30 g. Sudedamosios dalys: juodoji arbata. Paruošimo būdas: užpilti
verdančiu vandeniu ir palaikyti 2-5 min. Rankomis rinkta Rytų Afrikoje.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. (10 pokelių po 3 g).
– Lazdyno riešutai šokolade, 60-64 g. Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas (kakavos masė, cukrus, sojos lecitinas), pieniškas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, sojos lecitinas, vanilės ekstraktas), lazdyno riešutai, migdolų riešutai, cukrus. Skonių stiprikliai. Spalvų dažikliai: E555, E171. Alergenai sudėtyje paryškinti. Gali būti prieno, riešutų ir sojos pėdsakų. 100 g maistinė ir energetinė vertė: 2106,8
kJ (504,1 kcal), riebalai 29,8 g, iš jų sočiųjų riebalų 12 g,
angliavandenių 50,3 g, iš kurių cukrų 44,1 g, skaidulinės medžiagos 3,1
g, baltymai 8,3 g, druska 0,018 g. Grynasis kiekis: 60-64 g
– Citrinų kremas, 275 g. Sudedamosios dalys: cukrus, kiaušinai,
sviestas (pienas), citrinų
sultys iš koncentrato (2%), citrinos rūgštis, tirštiklis (pektinas), kvapiosios
medžiagos. Alergenai, įskaitant grūdus, kuriuose yra glitimo, sudėtyje yra
paryškinti. Sudėtyje gali būti riešutų pėdsakų. Maistinė
ir energetinė 100g produkto vertė: 1786 kJ (422 kcal), riebalai – 15,9 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 9,2 g, angliavandeniai – 70,7 g, iš kurių
cukrų – 69,8 g, baltymai – 3,2 g, druska – 0,4 g. Tinka vartoti prie
sūrio, blynelių, varškės ar su skrebučiu. Laikymo ir vartojimo sąlygos: po
atidarymo laikyti šaldytuve ir suvartoti per 28 dienas. Gamintojas: Cartwright & Butler, Jungtinė Karalystė
– Pecorino sūris, 180 g. Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės ir avies PIENAS, graikiniai riešutai min. 5%, mikrobiologinis fermentas, druska, pieno fermentai. Alergenai sudėtyje paryškinti. 100 g maistingumo deklaracija: 1571 kJ/379 kcal; riebalai – 33g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 20g, angliavandeniai – <0,5g, iš kurių cukrų – <0,5g, baltymai – 21g, druska – 1,2g. Gamintojas: Caseificio Nuovo, Italija. SŪRIS GALI SKIRTIS, priklausys nuo turimo vietoje.
– Modenos balzamiko actas su baltuoju trumu, 180 ml. Sudedamosios dalys: vynuogių sulčių koncentratas, “Modenos
balzaminis actas” (virta vynuogių misa, vyno actas) 35%, modifikuotas
dvigeldžių krakmolas, trumų kvapiosios medžiagos 0,2 %. 100g produkto maistinė ir energetinė vertė: 183
kcal / 801,0 kJ; baltymai – 0,8 g, riebalai – 0,0 g, iš kurių sočiųjų
riebalų rūgščių – 0,0g, angliavandeniai – 45,0 g. Puikiai tinka ant
salotų, su jaunu sūriu, bulvėmis, vištiena ir karpačio. Suteiks išskirtinio skonio salotoms, makaronams, mocarelai, buratai, sumuštinukam su lašiša ir pan. Gamintojas: Gemignani Tartufi s.r.l, Italija
– Aliejus su trumais, 100 ml. Aliejus su juodaisiais trumais. Grynasis kiekis: 100 ml. Dera prie keptos mėsos, kiaušinių ar picos. Gamintojas: Gemignani Tartufi s.r.l, Italija
– Užtepėlė su trumais, 80 g. Sudedamosios dalys: pievagrybiai 67%, grietinėlė (pienas),
parmezano sūris, aukščiausios kokybės alyvuogių aliejus, balkšvieji
trumai (T. Albidicum Pico) 3%, kvapiosios medžiagos, bulvių krakmolas,
druska, petražolės, česnakai. Alergenai: pienas. 100g produkto maistinė ir energetinė vertė:
362kJ / 86 kcal, riebalai – 5,6g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių –
2,5g, angliavandeniai – 5,3g, iš kurių cukrų – 1,8g, baltymai – 4,8 g,
druska-1,34g. Grynasis kiekis: 80 g. Gamintojas: Gemignani s.r.l. Viale Marconi, 89, 56028 – S. Miniato (PI), Italija
Juoda, aštuonkampė dėžė su kaspinu.
Atsiliepimai
Panaikinti filtrusAtsiliepimų dar nėra.