Kalėdinis dovanų rinkinys su vynu ir pyragu
Dovanų rinkinį sudaro:
– Vynas EXTROSO Sangiovese Rubicone I.G.T., 750 ml, 14%. EXTROSO Sangiovese Rubicone yra gaminamas „Terre Cevico“ vyninėje, įsikūrusioje Emilijos-Romanijos regione, Italijoje. Ši kooperatyvas, įkurtas 1963 m., vienija daugybę vietos vyndarių ir siekia išsaugoti, bei puoselėti Emilijos-Romanijos vyndarystės tradicijas, kartu diegiant inovacijas ir užtikrinant aukštą produkcijos kokybę. Rekomenduojama patiekimo temperatūra: 16 -18°C. Alergenai: sulfitai.
Derinimo su maistu rekomendacijos: Rekomenduojama patiekti su brandintu sūriu, itališkais mėsos užkandžiais, naminiais makaronais su Bolonijos padažu. Šis raudonasis vynas dera su ne labai sunkiais, ant grotelių ruoštais mėsos patiekalais.
Aromatai ir skonis: Šis Rubicone vynas pasižymi intensyviu raudonųjų uogų aromatu, papildytu subtiliomis prieskonių natomis. Skonyje truputį salstelėjęs, juntama maloni rūgštis.
– C&B brandintas angliškas pyragas, 520 g. Sudedamosios dalys: datulės (38%)(džiovintos
datulės, ryžių miltai, palmių aliejus), miltai (kvietiniai
miltai, kalcis, geležis, niacinas, tiaminas), cukrus, sviestas (pienas),
laisvėje augančių vištų kiaušiniai, vanduo, drėkiklis: gliukozės sirupas
(iš kviečių) sudėtyje yra sieros dioksido, graikiniai riešutai (4%),
drėkiklis: augalinis glicerinas, juodasis cukraus sirupas (cukranendrių
melasa, invertuoto cukraus sirupas), išrūgų milteliai (pienas),
skysta glazūra (vanduo, glazūravimo medžiaga: dekstrinas, granuliuotas cukrus,
gliukozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis,
konservantas: kalio sorbatas, kepimo milteliai. Alergenai, įskaitant grūdus,
kuriuose yra glitimo, sudėtyje yra paryškinti. Sudėtyje gali būti riešutų pėdsakų. Maistinė
ir energetinė 100g produkto vertė: 1742 kJ (349 kcal), riebalai – 11,2 g,
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 5,1 g, angliavandeniai – 60,9 g, iš kurių
cukrų – 45,9 g, baltymai – 2,1 g, druska – 0,56 g. Gamintojas: Cartwright & Butler, Jungtinė Karalystė. Pyrago rūšis priklausys nuo turimo vietoje.
– Pėdos smėly juodoji arbata, 30 g. Sudedamosios dalys: juodoji arbata. Paruošimo būdas: užpilti
verdančiu vandeniu ir palaikyti 2-5 min. Rankomis rinkta Rytų Afrikoje.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. (10 pokelių po 3 g).
– Juoda dėžutė su langeliu ir kaspinėliu.
SVARBUS NE TIK DOVANOJIMO, BET IR GAVIMO MOMENTAS – https://gurmena.lt/svarbus-ne-tik-dovanojimo-bet-ir-gavimo-momentas/
Pardavėjas: UAB “Gurmena”, A. Juozapavičiaus pr. 27-6, 45258 Kaunas, www.gurmena.lt
Prekės atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio, jame nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės.

Atsiliepimai
Panaikinti filtrusAtsiliepimų dar nėra.