Vištienos kepenėlių paštetas su juodaisiais trumais.
Sudedamosios dalys: vištienos kepenėlės, vištiena, svogūnai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, kaparėliai, rauginti agurkai, kvapiosios medžiagos, juodasis vasarinis trumas (Tuber Aestivum Vitt, 2%), saldus vynas, druska, baltas vynas, česnakas, pipirai, mairūnas. Pagaminta gamykloje, kurioje naudojama žuvis, pienas, salieras. 100g produkto maistinė ir energetinė vertė: 851kJ / 205 kcal, riebalai – 15,6g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,1g, angliavandeniai – 0,6g, iš kurių cukrų – 0,6g, baltymai – 2,1 g, druska – 1,10g.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per savaitę.
Grynasis kiekis: 180 g
Tipiškas Toscanos receptas.
Gamintojas: Gamintojas Gemignani s.r.l. Viale Marconi, 89, 56028 – S. Miniato (PI), Italija
Pardavėjas: UAB “Gurmena”, A. Juozapavičiaus pr. 27-6, 45258 Kaunas
Atsiliepimai
Panaikinti filtrusAtsiliepimų dar nėra.