Išparduota
Velykinis dovanų rinkinys su ACALA
Dovanų rinkinį sudaro:
– Velykiniai triufeliniai kiaušinukai stikliniame grafine, +- 330 g
– Kapučino triufelių kiaušiniai
Triufelių kiaušiniai, padengti baltuoju šokoladu (26%) ir prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, kakavos masė, mokos likeris (2%), saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozė, tirštiklis: arabų guma, spalvos: E 171, E 172, E 100, nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, natūralus skonis, vanilės ekstraktas, emulsiklis: sojos lecitinas, augalinis aliejus (kokosų, rapsų įvairiomis proporcijomis). Baltasis šokoladas: (kakavos sausosios medžiagos: mažiausiai 26%) Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė:
100 g: 2048 kJ (489 kcal), riebalai – 22,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
14,1 g, angliavandeniai – 66,7 g, iš kurių cukrų – 54,2 g, skaidulinės
medžiagos – 1,6 g, baltymai – 3,9 g, druska – 0,16.
– „Marc de Champagne“ triufelių kiaušiniai
Triufelių kiaušiniai su baltu šokoladu (26%) ir su prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, šampano išspaudos (4%), kakavos masė, saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozė, tirštikliai: E 414, E 466, spalvos: E171, E 172, E 100 , nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, emulsiklis: sojos lecitinas, vanilės ekstraktas, augalinis aliejus (kokosų, rapsų įvairiomis proporcijomis).
Baltasis šokoladas: (kakava: mažiausiai 26%). Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė: 100
g: 1971 kJ (470 kcal), riebalai – 18,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
12,1 g, angliavandeniai – 71,0 g, iš kurių cukrų – 58,5 g, skaidulinės
medžiagos – 1,6 g, baltymai – 3,5 g, druska – 0,19.
– Graikinių riešutų triufelių kiaušiniai
Graikinių riešutų trumų kiaušiniai su baltu šokoladu (26%) ir prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, kirsch (4%), kakavos masė, graikiniai riešutai (2%), saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozės tirštikliai: E 414, E 466, nugriebto pieno milteliai, spalvos: E 171, E 150c, E 120, E 141, gliukozės sirupas, emulsiklis: sojos lecitinas, vanilės ekstraktas, natūralus skonis, augalinis aliejus (kokosas, rapsai įvairiomis proporcijomis). Baltasis šokoladas: (kakava: mažiausiai 26%). Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė:
100 g: 1976 kJ (471 kcal), riebalai – 19,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
2,8 g, angliavandeniai – 68,4 g, iš kurių cukrų – 56,1 g, skaidulinės
medžiagos – 12,0 g, baltymai – 3,6 g, druska – 0,20.
– ACALA fermentuotas arbatos gėrimas
kombucha, 750 ml; ACALA – taurus, natūralus ir keičiantis Jūsų požiūrį į
nealkoholinius gėrimus. Nealkoholinis ir derantis tiek prie pietų ar
vakarienės stalo, tiek išskirtinių švenčių metu. Putojantis vyno
stiliaus arbatos gėrimas yra visiškai nauja patirtis. Tegul naujas
skonių ir patirčių pasaulis priklauso Jums; Struktūra yra elegantiška,
subtili, tačiau tvirta. Patiekite atvėsintą šampano ar baltojo vyno
taurėje. Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, gyva kombucha
kultura*, gauromecio arbata*, cukrus*.
– Pėdos smėly juodoji arbata, 30 g. Sudedamosios dalys: juodoji arbata. Paruošimo būdas: užpilti
verdančiu vandeniu ir palaikyti 2-5 min. Rankomis rinkta Rytų Afrikoje.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. (10 pokelių po 3 g).
– Pėdos smėly ruginės duonos krekeriai su kanapėmis, 70 g. Sudedamosios dalys: pilno grūdo rugių miltai, vanduo, kanapių dėklos 5%, cukrus, natūralus raugas, joduota druska, kmynai. 100 g maistinė ir energetinė vertė:
1387kJ/332kcal, riebalai 7,14g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,74g,
angliavandeniai 57,14 g, iš kurių cukrų 8,93g, skaidulinės medžiagos
11,67 g, baltymai 9,14g, druska 0,79 g. Laikymo sąlygos: +6 C iki + 23
C. Grynasis kiekis: 70 g. Pagaminta Lietuvoje.
– Moliūgų ir kanapių sėklų užtepėlė su kietuoju sūriu ir kepenėlėmis, 150 g. Sudedamosios dalys: moliūgai 40%, kietasis sūris (pienas, druska,
raugas (pienas), mikrobiologinis fermentas) 15%, kanapių sėklos 10%, keptos
vištų kepenėlės (rapsų aliejus, druska, juodieji pipirai) 10 %, svogūnai, česnakai, rapsų aliejus, druska,
juodieji pipirai. Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje. Atidarius laikyti šaltai,
suvartoti per 2 dienas. Pagaminta Lietuvoje. Moliūgai ES ir ne ES. Maistinė
ir energetinė 100g produkto vertė: 675 kJ (162 kcal), riebalai – 12,4 g, iš
kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,3 g, angliavandeniai – 4,6 g, iš kurių cukrų –
1,0 g, baltymai – 8,1 g, druska – 1,0 g. Pagaminta Lietuvoje.
Viskas supakuota į aštuonkampę dėžę.
Pardavėjas: UAB “Gurmena”, A. Juozapavičiaus pr. 27-6, 45258 Kaunas
Atsiliepimai
Panaikinti filtrusAtsiliepimų dar nėra.