Išparduota
Velykinis dovanų rinkinys su ACALA, šokoladiniais kiaušiniais ir kava
Dovanų rinkinį sudaro:
– Velykiniai triufeliniai kiaušinukai stikliniame grafine, +- 330 g
– Kapučino triufelių kiaušiniai
Triufelių kiaušiniai, padengti baltuoju šokoladu (26%) ir prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, kakavos masė, mokos likeris (2%), saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozė, tirštiklis: arabų guma, spalvos: E 171, E 172, E 100, nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, natūralus skonis, vanilės ekstraktas, emulsiklis: sojos lecitinas, augalinis aliejus (kokosų, rapsų įvairiomis proporcijomis). Baltasis šokoladas: (kakavos sausosios medžiagos: mažiausiai 26%) Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė:
100 g: 2048 kJ (489 kcal), riebalai – 22,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
14,1 g, angliavandeniai – 66,7 g, iš kurių cukrų – 54,2 g, skaidulinės
medžiagos – 1,6 g, baltymai – 3,9 g, druska – 0,16.
– „Marc de Champagne“ triufelių kiaušiniai
Triufelių kiaušiniai su baltu šokoladu (26%) ir su prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, šampano išspaudos (4%), kakavos masė, saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozė, tirštikliai: E 414, E 466, spalvos: E171, E 172, E 100 , nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, emulsiklis: sojos lecitinas, vanilės ekstraktas, augalinis aliejus (kokosų, rapsų įvairiomis proporcijomis).
Baltasis šokoladas: (kakava: mažiausiai 26%). Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė: 100
g: 1971 kJ (470 kcal), riebalai – 18,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
12,1 g, angliavandeniai – 71,0 g, iš kurių cukrų – 58,5 g, skaidulinės
medžiagos – 1,6 g, baltymai – 3,5 g, druska – 0,19.
– Graikinių riešutų triufelių kiaušiniai
Graikinių riešutų trumų kiaušiniai su baltu šokoladu (26%) ir prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, kirsch (4%), kakavos masė, graikiniai riešutai (2%), saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozės tirštikliai: E 414, E 466, nugriebto pieno milteliai, spalvos: E 171, E 150c, E 120, E 141, gliukozės sirupas, emulsiklis: sojos lecitinas, vanilės ekstraktas, natūralus skonis, augalinis aliejus (kokosas, rapsai įvairiomis proporcijomis). Baltasis šokoladas: (kakava: mažiausiai 26%). Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė:
100 g: 1976 kJ (471 kcal), riebalai – 19,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
2,8 g, angliavandeniai – 68,4 g, iš kurių cukrų – 56,1 g, skaidulinės
medžiagos – 12,0 g, baltymai – 3,6 g, druska – 0,20.
– „Pėdos
smėly” malta kava, 50 g. Sudedamosios dalys: 100% arabika. Kavos tipas:
malta kava. Kavos pupelių kilmės šalis: Brazilija. Skrudinta Lietuvoje.
– Villa Conchi Cava Brut putojantis vynas, 750ml. Alk.%: 11,5 %.
Skonio natos:Stiklinė auksinė su žalsvais refleksais. Nosyje gaivus su
vaisių puokšte ir skrudintais aromatais. Skonis gaivus, šiltas ir
vaisinis. Finiše ilgaamžis. Vynuogių veislės: Chardonnay, Macabeo,
Xarel-lo, Parellada. Brandinimas: mažiausiai 12 mėnesių butelyje.
Rūgštingumas: 5,6 g/l. Likęs cukrus: 14 g/l. Užsegimas: kamštiena. Šis
putojantis vynas puikiai tinka kaip aperityvas arba su keptais
vėžiagyviais ir midijomis.
– Juoda dėžė su langeliu ir kaspinėliu.
Pardavėjas: UAB “Gurmena”, A. Juozapavičiaus pr. 27-6, 45258 Kaunas
Atsiliepimai
Panaikinti filtrusAtsiliepimų dar nėra.