Išparduota
Dovanų rinkinį sudaro:
– Villa Conchi Cava Brut putojantis vynas, 750ml. Alk.%: 11,5 %.
Skonio natos:Stiklinė auksinė su žalsvais refleksais. Nosyje gaivus su
vaisių puokšte ir skrudintais aromatais. Skonis gaivus, šiltas ir
vaisinis. Finiše ilgaamžis. Vynuogių veislės: Chardonnay, Macabeo,
Xarel-lo, Parellada. Brandinimas: mažiausiai 12 mėnesių butelyje.
Rūgštingumas: 5,6 g/l. Likęs cukrus: 14 g/l. Užsegimas: kamštiena. Šis
putojantis vynas puikiai tinka kaip aperityvas arba su keptais
vėžiagyviais ir midijomis.
– velykiniai šokoladiniai kiaušinukai, 220 g.
Kapučino triufelių kiaušiniai
Triufelių kiaušiniai, padengti baltuoju šokoladu (26%) ir prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, kakavos masė, mokos likeris (2%), saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozė, tirštiklis: arabų guma, spalvos: E 171, E 172, E 100, nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, natūralus skonis, vanilės ekstraktas, emulsiklis: sojos lecitinas, augalinis aliejus (kokosų, rapsų įvairiomis proporcijomis). Baltasis šokoladas: (kakavos sausosios medžiagos: mažiausiai 26%) Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė:
100 g: 2048 kJ (489 kcal), riebalai – 22,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
14,1 g, angliavandeniai – 66,7 g, iš kurių cukrų – 54,2 g, skaidulinės
medžiagos – 1,6 g, baltymai – 3,9 g, druska – 0,16.
„Marc de Champagne“ triufelių kiaušiniai
Triufelių kiaušiniai su baltu šokoladu (26%) ir su prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, šampano išspaudos (4%), kakavos masė, saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozė, tirštikliai: E 414, E 466, spalvos: E171, E 172, E 100 , nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, emulsiklis: sojos lecitinas, vanilės ekstraktas, augalinis aliejus (kokosų, rapsų įvairiomis proporcijomis).
Baltasis šokoladas: (kakava: mažiausiai 26%). Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė: 100
g: 1971 kJ (470 kcal), riebalai – 18,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
12,1 g, angliavandeniai – 71,0 g, iš kurių cukrų – 58,5 g, skaidulinės
medžiagos – 1,6 g, baltymai – 3,5 g, druska – 0,19.
Graikinių riešutų triufelių kiaušiniai
Graikinių riešutų trumų kiaušiniai su baltu šokoladu (26%) ir prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, kirsch (4%), kakavos masė, graikiniai riešutai (2%), saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozės tirštikliai: E 414, E 466, nugriebto pieno milteliai, spalvos: E 171, E 150c, E 120, E 141, gliukozės sirupas, emulsiklis: sojos lecitinas, vanilės ekstraktas, natūralus skonis, augalinis aliejus (kokosas, rapsai įvairiomis proporcijomis). Baltasis šokoladas: (kakava: mažiausiai 26%). Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė:
100 g: 1976 kJ (471 kcal), riebalai – 19,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
2,8 g, angliavandeniai – 68,4 g, iš kurių cukrų – 56,1 g, skaidulinės
medžiagos – 12,0 g, baltymai – 3,6 g, druska – 0,20.
– pecorino sūris. Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės ir avies PIENAS, juodieji pipirai min. 1%, mikrobiologinis fermentas, druska, pieno fermentai. Alergenai sudėtyje paryškinti. 100 g maistingumo deklaracija: 1519
kJ/367 kcal; riebalai – 31g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 21g,
angliavandeniai – 0,7g, iš kurių cukrų – <0,5g, baltymai – 21g,
druska – 1,2g. Gamintojas: Caseificio Nuovo, Italija.
– Pėdos smėly juodoji arbata, 30 g. Sudedamosios dalys: juodoji arbata. Paruošimo būdas: užpilti
verdančiu vandeniu ir palaikyti 2-5 min. Rankomis rinkta Rytų Afrikoje.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. (10 pokelių po 3 g).
– Pėdos smėly ruginės duonos krekeriai su kanapėmis, 70 g. Sudedamosios dalys: pilno grūdo rugių miltai, vanduo, kanapių dėklos 5%, cukrus, natūralus raugas, joduota druska, kmynai. 100 g maistinė ir energetinė vertė:
1387kJ/332kcal, riebalai 7,14g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,74g,
angliavandeniai 57,14 g, iš kurių cukrų 8,93g, skaidulinės medžiagos
11,67 g, baltymai 9,14g, druska 0,79 g. Laikymo sąlygos: +6 C iki + 23
C. Grynasis kiekis: 70 g. Pagaminta Lietuvoje.
– Moliūgų ir kanapių sėklų užtepėlė su kietuoju sūriu ir kepenėlėmis, 120 g. Sudedamosios dalys: moliūgai 40%, kietasis sūris (pienas, druska,
raugas (pienas), mikrobiologinis fermentas) 15%, kanapių sėklos 10%, keptos
vištų kepenėlės (rapsų aliejus, druska, juodieji pipirai) 10 %, svogūnai, česnakai, rapsų aliejus, druska,
juodieji pipirai. Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje. Atidarius laikyti šaltai,
suvartoti per 2 dienas. Pagaminta Lietuvoje. Moliūgai ES ir ne ES. Maistinė
ir energetinė 100g produkto vertė: 675 kJ (162 kcal), riebalai – 12,4 g, iš
kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,3 g, angliavandeniai – 4,6 g, iš kurių cukrų –
1,0 g, baltymai – 8,1 g, druska – 1,0 g. Pagaminta Lietuvoje.
Viskas supakuota į aštuonkampę dėžę.
PASTABA: renkantis šį dovanų rinkinį, prašome rinktis pristatymą į rankas, o ne paštomatą.
Pardavėjas: UAB “Gurmena”, A. Juozapavičiaus pr. 27-6, 45258 Kaunas
Atsiliepimai
Panaikinti filtrusAtsiliepimų dar nėra.