Išparduota
Velykinis dovanų rinkinys:
– paštetas su trumais, 180 g. Sudedamosios dalys: vištienos kepenėlės, vištiena,
svogūnai, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus,
kaparėliai, rauginti agurkai, kvapiosios medžiagos, juodasis vasarinis
trumas (Tuber Aestivum Vitt, 2%), saldus vynas, druska, baltas vynas,
česnakas, pipirai, mairūnas. Pagaminta gamykloje, kurioje naudojama žuvis, pienas, salieras. 100g produkto maistinė ir energetinė vertė: 851kJ
/ 205 kcal, riebalai – 15,6g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,1g,
angliavandeniai – 0,6g, iš kurių cukrų – 0,6g, baltymai – 2,1 g, druska –
1,10g. Laikymo sąlygos: atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per savaitę. Tipiškas Toscanos receptas. Gamintojas: Gamintojas Gemignani s.r.l. Viale Marconi, 89, 56028 – S. Miniato (PI), Italija
– velykiniai šokoladiniai kiaušinukai, 220 g.
Kapučino triufelių kiaušiniai
Triufelių kiaušiniai, padengti baltuoju šokoladu (26%) ir prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, kakavos masė, mokos likeris (2%), saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozė, tirštiklis: arabų guma, spalvos: E 171, E 172, E 100, nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, natūralus skonis, vanilės ekstraktas, emulsiklis: sojos lecitinas, augalinis aliejus (kokosų, rapsų įvairiomis proporcijomis). Baltasis šokoladas: (kakavos sausosios medžiagos: mažiausiai 26%) Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė:
100 g: 2048 kJ (489 kcal), riebalai – 22,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
14,1 g, angliavandeniai – 66,7 g, iš kurių cukrų – 54,2 g, skaidulinės
medžiagos – 1,6 g, baltymai – 3,9 g, druska – 0,16.
„Marc de Champagne“ triufelių kiaušiniai
Triufelių kiaušiniai su baltu šokoladu (26%) ir su prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, šampano išspaudos (4%), kakavos masė, saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozė, tirštikliai: E 414, E 466, spalvos: E171, E 172, E 100 , nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, emulsiklis: sojos lecitinas, vanilės ekstraktas, augalinis aliejus (kokosų, rapsų įvairiomis proporcijomis).
Baltasis šokoladas: (kakava: mažiausiai 26%). Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė: 100
g: 1971 kJ (470 kcal), riebalai – 18,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
12,1 g, angliavandeniai – 71,0 g, iš kurių cukrų – 58,5 g, skaidulinės
medžiagos – 1,6 g, baltymai – 3,5 g, druska – 0,19.
Graikinių riešutų triufelių kiaušiniai
Graikinių riešutų trumų kiaušiniai su baltu šokoladu (26%) ir prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, kirsch (4%), kakavos masė, graikiniai riešutai (2%), saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozės tirštikliai: E 414, E 466, nugriebto pieno milteliai, spalvos: E 171, E 150c, E 120, E 141, gliukozės sirupas, emulsiklis: sojos lecitinas, vanilės ekstraktas, natūralus skonis, augalinis aliejus (kokosas, rapsai įvairiomis proporcijomis). Baltasis šokoladas: (kakava: mažiausiai 26%). Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė:
100 g: 1976 kJ (471 kcal), riebalai – 19,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
2,8 g, angliavandeniai – 68,4 g, iš kurių cukrų – 56,1 g, skaidulinės
medžiagos – 12,0 g, baltymai – 3,6 g, druska – 0,20.
Pardavėjas: UAB “Gurmena”, A. Juozapavičiaus pr. 27-6, 45258 Kaunas
– Pėdos smėly migdolai, 120 g.
Migdolai gervuogių skonio šokolade
Sudedamosios dalys: cukrus,
ryžių krakmolas, tirštiklis: arabiko guma, karnauba vaškas, vanilinas;
kvapiklis: ethylvanilinas; juodasis šokoladas, baltasis šokoladas,
pieninis šokoladas, pieno milteliai, kakavos pasta, išrūgų milteliai, laktozė, migdolų riešutai, lazdynų riešutai, cukrus, kakava, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, gervuogių kvapas. Spalvų dažikliai: E120-E124-E131-E132. Alergenai sudėtyje yra paryškinti. Gali būti pieno, riešutų ir sojos pėdsakų. Maistinė vertė ir energetinė vertė 100 g: 2323,1
kJ, 556,1 kcal – riebalai 40,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų – 15,4 g,
angliavandeniai – 35,8 g, iš kurių cukrų – 32,1 g, skaidulinės medžiagos
– 7,6 g, baltymai – 10,7 g, druska – 0,01 g. Grynasis kiekis: 60 g
Migdolai kapučino skonio šokolade
Sudedamosios dalys: cukrus,
ryžių krakmolas, tirštiklis: arabiko guma, karnauba vaškas, vanilinas;
kvapiklis: ethylvanilinas; juodasis šokoladas, baltasis šokoladas,
pieninis šokoladas, pieno milteliai, kakavos pasta, išrūgų milteliai, laktozė, migdolų riešutai, lazdynų riešutai, cukrus, kakava, kakavos sviestas, emulsiklis: sojų lecitinas, kapučino kvapas. Spalvų dažikliai: E102-E110-E120-E124-E132-E151. Alergenai sudėtyje yra paryškinti. Gali būti pieno, riešutų ir sojos pėdsakų. Maistinė vertė ir energetinė vertė 100 g:
2106,8 kJ (504,1 kcal), riebalai – 29,8 g, iš kurių sočiųjų riebalų –
12 g, angliavandeniai – 50,3 g, iš kurių cukrų – 44,1 g, skaidulinės
medžiagos – 3,1 g, baltymai – 8,3 g, druska – 0,018 g. Grynasis kiekis: 60 g
– Avies pieno Pecorino sūris su trumais, 2 puselės. Supakuotas vakuume, perrištas šviesiai rudu kaspinėliu. Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės ir avies PIENAS, Bianchetto ir vasarinis trumas (Tuber borchii Vitt), ne mažiau kaip 2%, mikrobiologinis fermentas, druska, pieno fermentai. Be konservantų. Alergenai sudėtyje paryškinti. 100 g maistingumo deklaracija:
1503 kJ/363kcal; riebalai – 31g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių –
21g, angliavandeniai – <0,5g, iš kurių cukrų – <0,5g, baltymai –
21g, druska – 1,2g. Gamintojas: Caseificio Nuovo, Italija. Svoris: apie 180-200 g, t.y. puselės sūrio. Gamintojas: Caseificio Nuovo, Italija.
Ruda dėžutė su langeliu ir atviruku.
Pardavėjas: UAB “Gurmena”, A. Juozapavičiaus pr. 27-6, 45258 Kaunas
Atsiliepimai
Panaikinti filtrusAtsiliepimų dar nėra.