Dovanų rinkinį sudaro:
"Pėdos smėly" juodoji arbata, 30 g. Sudedamosios dalys: juodoji arbata. Paruošimo būdas: užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 2-5 min. Rankomis rinkta Rytų Afrikoje. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. (10 pokelių po 3 g).
Velykiniai šokoladiniai kiaušinukai, 220 g
Kapučino triufelių kiaušiniai
Triufelių kiaušiniai, padengti baltuoju šokoladu (26%) ir prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, kakavos masė, mokos likeris (2%), saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozė, tirštiklis: arabų guma, spalvos: E 171, E 172, E 100, nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, natūralus skonis, vanilės ekstraktas, emulsiklis: sojos lecitinas, augalinis aliejus (kokosų, rapsų įvairiomis proporcijomis). Baltasis šokoladas: (kakavos sausosios medžiagos: mažiausiai 26%) Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė:
100 g: 2048 kJ (489 kcal), riebalai - 22,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų -
14,1 g, angliavandeniai - 66,7 g, iš kurių cukrų - 54,2 g, skaidulinės
medžiagos - 1,6 g, baltymai - 3,9 g, druska - 0,16.
„Marc de Champagne“ triufelių kiaušiniai
Triufelių kiaušiniai su baltu šokoladu (26%) ir su prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, šampano išspaudos (4%), kakavos masė, saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozė, tirštikliai: E 414, E 466, spalvos: E171, E 172, E 100 , nugriebto pieno milteliai, gliukozės sirupas, emulsiklis: sojos lecitinas, vanilės ekstraktas, augalinis aliejus (kokosų, rapsų įvairiomis proporcijomis).
Baltasis šokoladas: (kakava: mažiausiai 26%). Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė: 100
g: 1971 kJ (470 kcal), riebalai - 18,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų -
12,1 g, angliavandeniai - 71,0 g, iš kurių cukrų - 58,5 g, skaidulinės
medžiagos - 1,6 g, baltymai - 3,5 g, druska - 0,19.
Graikinių riešutų triufelių kiaušiniai
Graikinių riešutų trumų kiaušiniai su baltu šokoladu (26%) ir prancūziško cukraus danga.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, ryžių krakmolas, grietinėlė, kirsch (4%), kakavos masė, graikiniai riešutai (2%), saldžiųjų išrūgų milteliai, laktozės tirštikliai: E 414, E 466, nugriebto pieno milteliai, spalvos: E 171, E 150c, E 120, E 141, gliukozės sirupas, emulsiklis: sojos lecitinas, vanilės ekstraktas, natūralus skonis, augalinis aliejus (kokosas, rapsai įvairiomis proporcijomis). Baltasis šokoladas: (kakava: mažiausiai 26%). Gali būti žemės riešutų ir lukštų vaisių pėdsakų. Maistinė ir energetinė vertė:
100 g: 1976 kJ (471 kcal), riebalai - 19,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų -
2,8 g, angliavandeniai - 68,4 g, iš kurių cukrų - 56,1 g, skaidulinės
medžiagos - 12,0 g, baltymai - 3,6 g, druska - 0,20.
PASTABA: dėžutė juodos spalvos.
Pardavėjas: UAB “Gurmena”, A. Juozapavičiaus pr. 27-6, 45258 Kaunas