Išparduota
Dovanų rinkinį sudaro:
– IVilla Conchi Cava Brut putojantis vynas, 750ml. Alk.%: 11,5 %. Skonio natos:Stiklinė auksinė su žalsvais refleksais. Nosyje gaivus su vaisių puokšte ir skrudintais aromatais. Skonis gaivus, šiltas ir vaisinis. Finiše ilgaamžis. Vynuogių veislės: Chardonnay, Macabeo, Xarel-lo, Parellada. Brandinimas: mažiausiai 12 mėnesių butelyje. Rūgštingumas: 5,6 g/l. Likęs cukrus: 14 g/l. Užsegimas: kamštiena. Šis putojantis vynas puikiai tinka kaip aperityvas arba su keptais vėžiagyviais ir midijomis.
– Juodoji arbata, 30 g. Sudedamosios dalys: juodoji arbata. Paruošimo būdas: užpilti
verdančiu vandeniu ir palaikyti 2-5 min. Rankomis rinkta Rytų Afrikoje.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. (10 pokelių po 3 g).
– Lazdyno riešutai žėrinčiame šokolade 120 g. Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas (kakavos masė, cukrus, sojos lecitinas), pieniškas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, sojos lecitinas, vanilės ekstraktas), lazdyno riešutai, migdolų riešutai, cukrus. Skonių stiprikliai. Spalvų dažikliai: E555, E171. Alergenai sudėtyje paryškinti. Gali būti prieno, riešutų ir sojos pėdsakų. 100 g maistinė ir energetinė vertė: 2106,8
kJ (504,1 kcal), riebalai 29,8 g, iš jų sočiųjų riebalų 12 g,
angliavandenių 50,3 g, iš kurių cukrų 44,1 g, skaidulinės medžiagos 3,1
g, baltymai 8,3 g, druska 0,018 g.
– Ruginės duonos krekeriai su kanapėmis, 70 g. Sudedamosios dalys: pilno grūdo rugių miltai, vanduo, kanapių dėklos 5%, cukrus, natūralus raugas, joduota druska, kmynai. 100 g maistinė ir energetinė vertė:
1387kJ/332kcal, riebalai 7,14g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,74g,
angliavandeniai 57,14 g, iš kurių cukrų 8,93g, skaidulinės medžiagos
11,67 g, baltymai 9,14g, druska 0,79 g. Laikymo sąlygos: +6 C iki + 23
C. Grynasis kiekis: 70 g. Pagaminta Lietuvoje.
– Moliūgų ir kanapių sėklų užtepėlė su kietuoju sūriu ir kepenėlėmis, 120 g. Sudedamosios dalys: moliūgai 40%, kietasis sūris (pienas, druska,
raugas (pienas), mikrobiologinis fermentas) 15%, kanapių sėklos 10%, keptos
vištų kepenėlės (rapsų aliejus, druska, juodieji pipirai) 10 %, svogūnai, česnakai, rapsų aliejus, druska,
juodieji pipirai. Laikyti nuo 0oC iki +25oC temperatūroje. Atidarius laikyti šaltai,
suvartoti per 2 dienas. Pagaminta Lietuvoje. Moliūgai ES ir ne ES.Maistinė
ir energetinė 100g produkto vertė: 675 kJ (162 kcal), riebalai – 12,4 g, iš
kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,3 g, angliavandeniai – 4,6 g, iš kurių cukrų –
1,0 g, baltymai – 8,1 g, druska – 1,0 g.
– Liofilizuotas sūris, 50 g. Sudedamosios dalys: 100% sūris CHEDDER. Maistinė ir energetinė 100g produkto vertė:
1650 KJ/390 kcal. Riebalai 32,00, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių
20,00g, angliavandeniai 0 g, iš kurių: cukrų 0 g, skaidulinės medžiagos 0
g, baltymai 26,00 g, druska 1,90 g. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Atidarius nedelsiant suvartoti. Pagaminta Lietuvoje.
– Pecorino sūris, 180 g. Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės ir avies PIENAS, juodieji pipirai min. 1%, mikrobiologinis fermentas, druska, pieno fermentai. Alergenai sudėtyje paryškinti. 100 g maistingumo deklaracija: 1519
kJ/367 kcal; riebalai – 31g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 21g,
angliavandeniai – 0,7g, iš kurių cukrų – <0,5g, baltymai – 21g,
druska – 1,2g. Gamintojas: Caseificio Nuovo, Italija.
Juoda, aštuonkampė dėžė su kaspinu.
Pardavėjas: UAB “Gurmena”, A. Juozapavičiaus pr. 27-6, 45258 Kaunas
Atsiliepimai
Panaikinti filtrusAtsiliepimų dar nėra.