Išparduota
Dovanų rinkinį sudaro:
– Villa Conchi Cava Brut putojantis vynas, 750ml. Alk.%: 11,5 %. Skonio natos:Stiklinė auksinė su žalsvais refleksais. Nosyje gaivus su vaisių puokšte ir skrudintais aromatais. Skonis gaivus, šiltas ir vaisinis. Finiše ilgaamžis. Vynuogių veislės: Chardonnay, Macabeo, Xarel-lo, Parellada. Brandinimas: mažiausiai 12 mėnesių butelyje. Rūgštingumas: 5,6 g/l. Likęs cukrus: 14 g/l. Užsegimas: kamštiena. Šis putojantis vynas puikiai tinka kaip aperityvas arba su keptais vėžiagyviais ir midijomis.
– Juodoji arbata, 30 g. Sudedamosios dalys: juodoji arbata. Paruošimo būdas: užpilti
verdančiu vandeniu ir palaikyti 2-5 min. Rankomis rinkta Rytų Afrikoje.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. (10 pokelių po 3 g).
– Lazdyno riešutai žėrinčiame šokolade 120 g. Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas (kakavos masė, cukrus, sojos lecitinas), pieniškas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, sojos lecitinas, vanilės ekstraktas), lazdyno riešutai, migdolų riešutai, cukrus. Skonių stiprikliai. Spalvų dažikliai: E555, E171. Alergenai sudėtyje paryškinti. Gali būti prieno, riešutų ir sojos pėdsakų. 100 g maistinė ir energetinė vertė: 2106,8 kJ (504,1 kcal), riebalai 29,8 g, iš jų sočiųjų riebalų 12 g, angliavandenių 50,3 g, iš kurių cukrų 44,1 g, skaidulinės medžiagos 3,1 g, baltymai 8,3 g, druska 0,018 g.
– Ruginės duonos krekeriai su kanapėmis, 70 g. Sudedamosios dalys: pilno grūdo rugių miltai, vanduo, kanapių dėklos 5%, cukrus, natūralus raugas, joduota druska, kmynai. 100 g maistinė ir energetinė vertė: 1387kJ/332kcal, riebalai 7,14g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,74g, angliavandeniai 57,14 g, iš kurių cukrų 8,93g, skaidulinės medžiagos 11,67 g, baltymai 9,14g, druska 0,79 g. Laikymo sąlygos: +6 C iki + 23 C. Grynasis kiekis: 70 g. Pagaminta Lietuvoje.
– Artišokų, kietojo sūrio ir sezamo sėklų užtepėlė, 150 g. PASTABA: pasikeitusi etiketės ir dangtelio spalva. Dangtelis sidabrinis, etiketė – juoda.
Sudedamosios dalys: konservuoti artišokai (druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis) 70%, rapsų aliejus, kietasis sūris 10% (pienas, druska, raugas (pienas), mikrobiologinis fermentas), sezamo sėklos (10%), česnakai, druska, baltieji pipirai. Laikyti nuo 0oC iki +25oC
temperatūroje. Maistinė ir energetinė 100g produkto vertė: 1002 kJ (239 kcal), riebalai – 20,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3,0 g, angliavandeniai – 9,0 g, iš kurių cukrų – 0,7 g, baltymai – 8,0 g, druska – 1,3 g. Atidarius laikyti šaltai ir suvartoti per 3 dienas. Pagaminta Lietuvoje. Konservuoti artišokai ES ir ne ES. Grynasis kiekis: 150 g.
– Liofilizuotas sūris (kubeliais), 50 g. Sudedamosios dalys: 100% sūris CHEDDER. Maistinė ir energetinė 100g produkto vertė: 1650 KJ/390 kcal. Riebalai 32,00, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 20,00g, angliavandeniai 0 g, iš kurių: cukrų 0 g, skaidulinės medžiagos 0 g, baltymai 26,00 g, druska 1,90 g. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. Atidarius nedelsiant suvartoti. Pagaminta Lietuvoje.
– Pecorino sūris, 180 g. Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės ir avies PIENAS, juodieji pipirai min. 1%, mikrobiologinis fermentas, druska, pieno fermentai. Alergenai sudėtyje paryškinti. 100 g maistingumo deklaracija: 1519 kJ/367 kcal; riebalai – 31g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 21g, angliavandeniai – 0,7g, iš kurių cukrų – <0,5g, baltymai – 21g, druska – 1,2g. Gamintojas: Caseificio Nuovo, Italija. PASTABA: sūrio rūšis/skonis priklausys nuo turimo vietoje.
PASTABA: tam tikros prekės bus įdėtos į korinę apsaugą, kuri skirta apsaugoti prekę nuo dūžių transportavimo metu.
Juoda, aštuonkampė dėžė su kaspinu.
Pardavėjas: UAB “Gurmena”, A. Juozapavičiaus pr. 27-6, 45258 Kaunas
Atsiliepimai
Panaikinti filtrusAtsiliepimų dar nėra.